Referenties

Opleidingen nieuwe kantoren bij fusie Postbank en ING Bank

“Joke was van 2009 tot 2010 verantwoordelijk voor de opleidingen van 1500 ING adviseurs bij de grootste verandering in de retailsector van Nederland. Daarbij heeft zij bestaande en innovatieve methodologieën gebruikt. Het bijna onmogelijke heeft zij mogelijk gemaakt. Zij nam daarvoor een brok aan ervaring en netwerk mee uit haar vorige banen. Nog steeds zijn we overtuigd van de juiste aanpak met de juiste business partners en met het juiste team.”
Egmont Philips, Manager Sales Management Branch Network, ING Retail

Opzet ING Bank Academie

“Als Programma-manager nam ik van nabij waar hoe Joke, zeer gedreven en met een hoge mate van organisatie-sensitiviteit, niet alleen de fundamenten maar het hele gebouw van de ING Bank Academie neerzette. Met een grote dosis eigen kennis over het ontwikkelen van medewerkers, maar ook de bereidheid te luisteren naar inzichten van haar team en haar klanten zorgde zij voor een winning spirit en een mooi resultaat. Diezelfde instelling herken ik recent als lid van de klankbordgroep van haar zeer succesvolle EVC-project.”
Peter Bilderbeek, V.P. Mid Corporates, ING

Uitvoering CAO afspraak over Ervaringscertificaat bij ING

‘Ik heb 1,5 jaar intensief met Joke samengewerkt in de opzet van EVC binnen ING. Zij werkte vanuit haar eigen bedrijf en ik heb haar meegemaakt in de rol van externe collega.  Een mooie ervaring, omdat Joke een vrouw is van overzicht en ambitie, die gaat voor het hoogst haalbare. En goed in het leggen van contacten en met veel aandacht voor communicatie en draagvlak. Een aanrader dus voor bedrijven die zaken van de grond willen tillen!’
Terry Zwartjes, HR expert Employability ING