Erkend

Ontwikkeling beroepsprofielen Financiële sector 
Samen met 7 Raden van Advies ontwikkelde ik nieuwe Beroepsprofielen voor de meer ervaren Financieel adviseur. We ontwikkelden 6 nieuwe profielen voor Erkend adviseurs: Hypotheekadviseur, Pensioenadviseur, Adviseur Consumptief krediet, Adviseur Beleggingen, Adviseur Vermogen en Adviseur Schade Particulier. Dit alles via MastR (mijn andere bedrijf samen met Cees Weeda).

Erkend is een landelijk kwaliteitsregister (i.o.) voor financieel adviseurs. Het verstrekt persoonsgebonden beroepsregistraties aan adviseurs met minstens 3 jaar ervaring (boven Wft).
Een Erkend geregistreerd adviseur beschikt over een dieper kennisniveau, intensief getrainde vaardigheden en de nodige zelfreflectie. Hij voelt zich verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkeling. Erkend heeft als doel de financiële dienstverlening verder te professionaliseren en zodoende vertrouwen, zekerheid en transparantie in de kwaliteit van financieel advies te bevorderen.

137 Comments